február 28, 2020 Hírek Nincs hozzászólás

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
a Siroki származású, vagy Sirokban élő lakosok számára
a Trianoni Békeszerződés 100. évfordulója alkalmából

 

Sirok Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a 18/2020.(01.27.) önkormányzati határozatával pályázatot hirdet a siroki származású, vagy Sirokban élő lakosok számára „Trianoni Emléknap” címmel kopjafa vagy fából készült emlékoszlop készítésre.

A pályázat célja, hogy a pályázók által készített, nyertes kopjafa vagy fából készült emlékoszlop elhelyezésével a helyi közösség emlékezzen a nemzeti összetartozásra, a nemzet számára tragikus békeszerződésre.

A pályázónak a kopjafa vagy fából készült emlékoszlop rajzát, méretét, leírását és a fa fajtáját tartalmazó pályaművet kell benyújtania.

Az önkormányzat kiköti, hogy a kopjafa földfeletti magassága legalább 2,6 méter legyen.

A pályázatok benyújtási határideje: 2020. március 23. 16:00 óra
A pályázatok benyújtásának helye: Sirok Község Polgármestere 3332 Sirok, Borics Pál út 6.

A pályázatok benyújtói minden esetben jelöljék meg a pályamunka készítőjének nevét, pontos címét, elektronikus címét, valamint telefonszámát, szükség esetén szöveges kiegészítését.

A pályázatok értékelése 2020. március 31-ig történik.

A pályázat díjazása: A nyertes pályázat nettó 100.000,- Ft összegű díjban részesül.
A kopjafa anyagköltsége a pályázót terheli. A kopjafa vagy fából készült emlékoszlop földalatti részének víztelenítését és a beállítás költségét a pályáztató vállalja.

A nyertes pályamű alapján a kopjafa elkészítésének határideje: 2020. május 20.
A kopjafa a templom kertben kerül felállításra.

Az ünnepélyes eredményhirdetésre és a kopjafa vagy fából készült emlékoszlop felszentelésére 2020. június 4-én, a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából megrendezésre kerülő községi ünnepségen kerül sor.

A pályáztató fenntartja a jogot, hogy a beérkezett alkotást sajátjaként kezelje. A pályázati anyaghoz be kell nyújtani azt a nyilatkozatot, amely szerint a pályázó nyertes pályaműve esetén hozzájárul a személyes adatai kezeléséhez és az adatoknak a díj számfejtéséhez történő felhasználásához.

 

Minden érdeklődőnek sikeres alkotómunkát kíván:

SIROK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

 

Written by admin.terpes